Розпочався прийом робіт на конкурс журналістики «Честь професії»-2013

00:00,
21 Грудня 2012
1491

Розпочався прийом робіт на конкурс журналістики «Честь професії»-2013

00:00,
21 Грудня 2012
1491
Розпочався прийом робіт на конкурс журналістики «Честь професії»-2013
Українська Асоціація Видавців (УАВПП) та Незалежна Асоціація телерадіоМовників (НАМ) за підтримки проекту «У-Медіа» оголошують про початок прийому робіт на IV конкурс професійної журналістики «Честь професії»-2013.

Прийом робіт триватиме з 21 грудня 2012 року до 31 березня 2013 року включно.

Умови конкурсу:

– роботу на конкурс можуть подати а) журналіст самостійно; б) колектив редакція або видавництво; в) третя особа – будь-яка фізична особа може запропонувати до участі в конкурсі журналістський матеріал, який вона вважає вартим відзнаки;

– виставляти свої роботи на конкурс можуть усі, хто професійно займається журналістикою в Україні, без обмежень за віком, типом ЗМІ (преса, телебачення, радіо, інтернет), жанром та сферою журналістики, регіоном роботи та проживання;

– журналіст, редакція або третя особа можуть подавати роботи одночасно в декілька номінацій.

– на кожну роботу, подану на конкурс, необхідно оформити окрему заявку.

– жодних реєстраційних внесків немає, усі роботи приймаються на конкурс безкоштовно;

– у номінації для молодих журналістів «Надія журналістики» існує обмеження за віком автора матеріалу: не старше 24-х роки на момент подання заявки.

Конкурс проводиться в 5 номінаціях: «Кращий матеріал з громадянською позицією», «Краще подання резонансного матеріалу», «Краще журналістське розслідування», «Краще подання складної теми»,  «Надія журналістики».

Детальний опис номінацій – на сайті «Честь професії» www.konkurssmi.org

Цілі конкурсу: виявити і заохотити визнанням журналістські матеріали високої професійної якості, зробити головний акцент на якість, повагу, визнання в журналістиці.

Для реєстрації у Конкурсі представникам друкованих та інтернет-ЗМІ необхідно заповнити заявку та направити її на електронну пошту organizator@uapp.org, або факсом (044) 425-57-87. Контактна особа – Богдана Собко.
 

Для реєстрації у Конкурсі представникам радіо та ТБ необхідно заповнити заявку та направити її на на електронну пошту project@nam.com.ua, або факсом (044) 254-55-56. Контактна особа – Христина Дрогомирецька

Новини, роботи учасників, положення про конкурс та інші деталі читайте на офіційному сайті конкурсу. Стежити за новинами конкурсу можна також на сторінках у ВКонтактеFacebook та Twitter.

Церемонія нагородження переможців «Честь професії 2013» відбудеться 25 квітня 2013 року. Щорічна Конференція з питань професійної журналістики в цьому році буде про анонсована окремо.

«Четвертий рік проведення конкурсу «Честь професії» вже зобов’язує до певних нових кроків уперед. Ми пишаємось тим, що минулого року на Конкурс було подано більше 500 робіт – це гарна ознака зростання довіри до конкурсу. Отже, ми рухаємось у правильному напрямку і «Честь професії» вже скоро стане українським Пулітцером. У цьому році ми хочемо зробити ще один крок вперед – тепер у розвитку щорічної Конференції з питань професійної журналістики. Гадаю, це стане дуже добрим внеском у розвиток «Честі професії». З нетерпінням чекаю на роботи, які доведуть усім, хто має сумнів, що українська журналістика є, і вона працює на благо суспільства», – відзначив Олексій Погорелов, Генеральний директор УАВПП.

Катерина Мясникова, виконавчий директор НАМ: «Спільнота конкурсу «Честь професії» щороку поповнюється новими журналістськими іменами, новими якісними роботами. Це своєрідна тусовка талановитих журналістів, для яких почесною є як перемога, так і сама участь у проекті. «Честь професії» – це вже не молодий конкурс, не творча ініціатива, яких немало серед медіа, це конкурс з історією, який пройшов витримку часу, який сьогодні затребуваний та популярний».

На конкурс «Честь професії»-2012 було подано 509 робіт, що перевищує сумарну кількість робіт, які зібрали разом перший і другий конкурси (370 робіт). Інформацію про переможців та роботи-фіналісти 2012 року можна знайти за цим посиланням.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
«Честь професії»
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду