Священики радять під час посту навести лад у френдстрічках

00:00,
25 Березня 2013
1204

Священики радять під час посту навести лад у френдстрічках

00:00,
25 Березня 2013
1204
Священики радять під час посту навести лад у френдстрічках
Час Великого посту це час, коли потрібно наводити порядок не лише в оселі, але й в стосунках з ближніми, вважають священики.

Щоб «перезавантажитися» у Великий піст священики закликають, зокрема, почистити френдстрічки у соцмережах, повідомляє «Українська правда» з посиланням на «ТСН.Ранок».

«Якщо ми просимо вибачення один в одного і у бога, і Господь прощає нам. Можна сказати – стирає всі наші прогріхи, то в кеші серверів зберігається та інформація, про яку ти давно забув», – відзначає протоієрей Донецької єпархії Георгій Гуляєв.

Час Великого посту, наполягає священик, це час, коли потрібно порядок наводити скрізь – і в будинку, і в комп’ютері, і в стосунках з ближніми.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Фото: Blastmedia.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду