Українська Wikipedia презентує фотоконкурс «Wiki любить Землю»

00:00,
4 Квітня 2013
1751

Українська Wikipedia презентує фотоконкурс «Wiki любить Землю»

00:00,
4 Квітня 2013
1751
Українська Wikipedia презентує фотоконкурс «Wiki любить Землю»
10 квітня о 12.00 в приміщенні інформагентства RegioNews розпочнеться прес-конференція, на якій «Вікімедіа Україна» презентує фотоконкурс «Wiki любить Землю».

У фотоконкурсі пам’яток природи «Wiki любить Землю» зможуть взяти участь всі бажаючі, завантаживши фотографії об’єктів природно-заповідного фонду та садово-паркового мистецтва України. Конкурс розпочнеться вже 15 квітня і триватиме до 15 травня 2013 року.

Конкурсні фотографії пам’яток будуть розміщені у Wikimedia Commons («Вікісховищі») на умовах вільної ліцензії, відзначає «Вікімедіа Україна».

Серед партнерів конкурсу «Wiki любить Землю» – Національна спілка краєзнавців України, Національний екологічний центр України, Міжнародна мережа KPMG.

На прес-концеренції буде оголошено офіційні правила конкурсу, презентовано списки об’єктів природно-заповідного фонду та садово-паркового мистецтва, інструменти для завантаження світлин, підготовлені редакторами української Wikipedia. Також буде анонсовано склад журі конкурсу і призи, які отримають його переможці.

У прес-конференції візьмуть участь:

Юрій Пероганич – виконавчий директор ГО «Вікімедіа Україна»;

Євген Букет – голова оргкомітету конкурсу «Вікі любить Землю»;

Ілля Корнійко – редактор української Wikipedia, член оргкомітету конкурсу;

Аліна Севастюк – керівник відділу з розвитку бізнесу КПМГ в Україні, віце-президент ВГО «Всеукраїнська ліга зі зв’язків із громадськістю»;

Олексій Василюк – заступник голови Національного екологічного центру України;

Олександр Трофимчук – член-кореспондент Національної академії наук України, доктор технічних наук, професор, лауреат Державної премії України в галузі науки і техніки.

Вхід до прес-центру інформаційного агентства RegioNews (вул. Хрещатик, 10-б, 3 поверх) за редакційними посвідченнями, акредитація за телефоном +38 067 505-12-01.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Фото: MediaSapiens.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду