Фотоконкурс «Wiki любить Землю» презентували у Мілані

00:00,
25 Квітня 2013
1451

Фотоконкурс «Wiki любить Землю» презентували у Мілані

00:00,
25 Квітня 2013
1451
Фотоконкурс «Wiki любить Землю» презентували у Мілані
Фотоконкурс «Wiki любить Землю» було презентовано на міжнародній конференції Wikimedia Conference-2013, яка проходила з 18 по 21 квітня у Мілані, повідомляє «Вікімедіа Україна».

Проекти «Вікімедіа Україна» розглядалися під час третього дня конференції, «Wiki любить Землю» презентував член оргкомітету конкурсу Ілля Корнійко. Міланську презентацію конкурсу у форматі .pdf можна переглянути тут.

Перший тиждень фотоконкурсу «Wiki любить Землю» закінчився 22 квітня і зібрав більше 2,1 тис. фотографій, відзначає «Вікімедіа Україна».

У фотоконкурсі пам’яток природи «Wiki любить Землю» можуть взяти участь всі бажаючі, завантаживши фотографії об’єктів природно-заповідного фонду та садово-паркового мистецтва України. Конкурс розпочався 15 квітня і триватиме до 15 травня 2013 року.

Конкурсні фотографії пам’яток будуть розміщені у Wikimedia Commons («Вікісховищі») на умовах вільної ліцензії.

Серед партнерів конкурсу «Wiki любить Землю» – Національна спілка краєзнавців України, Національний екологічний центр України, Міжнародна мережа KPMG.

Нижче – декілька фотографій, завантажених українськими користувачами у перший тиждень конкурсу.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Фото: MediaSapiens.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду