Закрилася одна з найбільших єгипетських англомовних газет Egypt Independent

00:00,
27 Квітня 2013
1098

Закрилася одна з найбільших єгипетських англомовних газет Egypt Independent

00:00,
27 Квітня 2013
1098
Закрилася одна з найбільших єгипетських англомовних газет Egypt Independent
Після чотирьох років роботи припинила свою діяльність одна з найбільших єгипетських англомовних газет Egypt Independent. Про це 25 квітня повідомляється на сайті видання.

Редакція Egypt Independent підготувала фінальний номер, який повинен був вийти друком 25 квітня. Темою номеру став аналіз причин закриття видання.

Однак керівництво Al-Masry Media Corporation, холдингу-видавця Egypt Independent, вивчивши зміст номеру, заборонило його друк. Тоді редакція Egypt Independent виклала номер в інтернет у форматі PDF.

«У відповідності до нашої практики критичної журналістики ми використовуємо заключний номер Egypt Independent як платформу для аналізу політичних та економічних проблем, з якими зіштовхуються єгипетські видання – і наше зокрема», – відзначається у  редакційному зверненні.

The New Yоrk Times називає Egypt Independent головним незалежним англомовним джерелом новин у країні. Інвестори газети, підкреслює NYT, заявили, що причиною закриття видання стали фінансові труднощі, однак редакція і прихильники Egypt Independent вбачають у цьому рішенні політичний підтекст. Рік тому припинила своє існування інша англомовна єгипетська газета – The Daily News Egypt.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Фото: Egypt Independent.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду