Український файлообмінник FileShare.in.ua припинить роботу

00:00,
13 Травня 2013
2145

Український файлообмінник FileShare.in.ua припинить роботу

00:00,
13 Травня 2013
2145
Український файлообмінник FileShare.in.ua припинить роботу
Файлообмінник FileShare.in.ua припинить роботу 31 травня. Компанія WebCase, яка розвиває проект, вирішила сфокусуватися на більш популярному ресурсі Fs.ua, пише «Коммерсантъ».

Зараз користувачам FileShare.in.ua вже недоступне завантаження файлів на сайт, а завантажити файли з сайту можна буде до кінця травня. «Відкритий у 2007 році проект втратив свою актуальність через шість років», – відзначили представники адміністрації ресурсу.

Кількість відвідувачів FileShare.in.ua постійно зменшувалася: за даними Gemius, у березні 2013 року вона складала 129,5 тис. – проти 336 тис. у листопаді 2011-го.

Після закриття FileShare.in.ua WebCase має намір сфокусуватися на розвитку онлайн-кінотеатру Fs.ua. У березні компанія розпочала набір нових співробітників для проекту. Fs.ua пропонує для безкоштовного перегляду фільми, серіали, телепрограми, книги, музику. Відеоконтент Fs.ua, аналогічно Ex.ua, дозволяє заробляти на демонстрацій рекламних роликів перед показом власне відео.

Популярності ресурсу Fs.ua додало закриття у 2012 році Ex.ua – однак після відновлення роботи Ex.ua повернув собі більшість аудиторії. За даними Gemius, аудиторія Fs.ua у березні 2013 року склала 913,5 тис. користувачів проти 2,6 млн у Ex.ua.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Фото: Gigaom.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду