Єдина венесуельська опозиційна телемережа Globovisión змінила власника

00:00,
15 Травня 2013
1349

Єдина венесуельська опозиційна телемережа Globovisión змінила власника

00:00,
15 Травня 2013
1349
Єдина венесуельська опозиційна телемережа Globovisión змінила власника
Globovisión, єдина венесуельська телевізійна мережа із довгою історією боротьби з соціалістичним урядом, продана 13 травня. Про це з посиланням на адміністрацію Globovisión повідомляє Agence France-Presse.

Один з нових топ-менеджерів Globovisión Леопольдо Кастільо (Leopoldo Castillo) розповів, що редакційну політику каналу було вирішено наблизити до центристської, щоб відповідати інтересам більш широкої аудиторії.

«Хочу чітко і чесно повідомити: Globovisión більше не буде такою, яку ми знали, такою, якою вона була протягом останніх 12 років», – заявив Кастільо.

Протягом останніх років Globovisión був єдиним каналом, який відкрито критикував покійного Уго Чавеса (Hugo Chávez) і продовжувача його політики Ніколаса Мадуро (Nicolás Maduro), підкреслює BBC.

Про намір продати збиткову Globovisión віце-президент компанії Гильєрмо Сулоага (Guillermo Zuloaga) повідомив у березні 2013 року. «Наші прибутки не перекривають наші фінансові потреби», – пояснив він.

За даними AFP, управління Globovisión перейде до Леопольдо Кастільо і Володимира Вільєгаса (Vladimir Villegas), брата міністра інформації Венесуели Ернесто Вільєгаса (Ernesto Villegas), відомого своїм критичним ставленням до уряду.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
©Juan Barreto, AFP.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду