Yahoo! придбає блогохостинг Tumblr

00:00,
20 Травня 2013
1420

Yahoo! придбає блогохостинг Tumblr

00:00,
20 Травня 2013
1420
Yahoo! придбає блогохостинг Tumblr
Рада директорів Yahoo! ухвалила придбання блогохостингу Tumblr, сума угоди складе близько $1,1 млрд. Про це 19 травня повідомила газета The Wall Street Journal. 20 травня угоду, оприлюднивши відповідне повідомлення, підтвердило керівництво Yahoo!

За шість років, відзначає WSJ, Tumblr напрацював аудиторію у більше ніж 100 млн користувачів, однак прибутки компанії останнім часом достатньо низькі. Придбання Tumblr дозволить Yahoo! залучити молодіжну аудиторію, оскільки аудиторія Yahoo! складається переважно із дорослих користувачів, додає газета.

Сервіс Tumblr заснований Девідом Карпом (David Karp) у 2007 році, над проектом працюють блиько 175 фахівців. Аудиторія Tumblr, за даними comScore, налічує більше 117 млн користувачів, значна частина з яких підлітки.

Yahoo! дозволить Карпу продовжувати керувати Tumblr, і у більшості випадків не бути прив’язаним до роботи команди Yahoo! За даними The Wall Street Journal, керівництво Yahoo! має намір допомогти блог-платформі з монетизацією контенту шляхом реалізації реклами.

Гендиректор Yahoo! Марісса Майер (Marissa Mayer) зацікавилася Tumblr декілька місяців тому. The Wall Street Journal вказує і на ризики, з якими може зіштовхнутися Майер. Серед них, зокрема, небажання рекламодавців розміщувати рекламу через наявність у «підлітковому» Tumblr сторінок із сміливими заявами стосовно расової дискримінації, сексуальної орієнтації, гей-рухів та іншого контенту сексуального характеру.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Фото: Designm.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду