Сирійські опозиціонери звинувачують керівництво Facebook у блокуванні своїх сторінок

00:00,
23 Травня 2013
916

Сирійські опозиціонери звинувачують керівництво Facebook у блокуванні своїх сторінок

00:00,
23 Травня 2013
916
Сирійські опозиціонери звинувачують керівництво Facebook у блокуванні своїх сторінок
Декілька Facebook-сторінок, які належать сирійським опозиціонерам і опозиційним спільнотам, були заблоковані за остаточно нез’ясованих обставин, повідомляє Al Arabiya.

Сирійський бізнесмен Фірас Тласс (Firas Tlass) заявив Al Arabiya, що блокування є ініціативою адміністрації Facebook. Як відзначає канал, сторінка Тласса стала дискусійною платформою для тисяч користувачів, як прихильників так і критиків Башара Асада, котрі висловлювали свої погляди стосовно кризи в країні.

«Facebook, – відзначив Фірас Тласс, – це інструмент, створений для того, щоб транслювати правду. Ситуація, що виникла, суперечить концепції правдивості. Однак, навіть якщо інструмент зміниться, це не означає, що правда зміниться разом з ним».

За даними телеканалу, Facebook-сторінка Akad al-Jabal, на якій публікувалися пов’язані з сирійським конфліктом новини, також була закрита.

Представництво Al Arabiya з проханням прокоментувати блокування сторінок звернулося до офісу Facebook у Дубаї, однак не отримало відповіді. Причини блокування, відзначає телеканал, остаточно не з’ясовані.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Фото: Al Akhbar.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду