MTV Russia повернеться у Росію в міжнародному вигляді

00:00,
31 Травня 2013
1416

MTV Russia повернеться у Росію в міжнародному вигляді

00:00,
31 Травня 2013
1416
MTV Russia повернеться у Росію в міжнародному вигляді
Медіакорпорація Viacom International Media Networks (VIMN) запустить оновлений телеканал MTV Russia у такому вигляді, в якому MTV дивляться глядачі в інших країнах. Про це йдеться в повідомленні VIMN.

«З 1 червня MTV Russia вперше з моменту створення каналу 15 років тому (26 вересня 1998 року) переходить у повну власність і під повний операційний контроль компанії VIMN, що дозволить компанії одноосібно керувати редакційною політикою каналу. До цього канал MTV Russia працював на російському ринку через спільне підприємство або шляхом надання ліцензії місцевим партнерам», – відзначається у повідомленні VIMN.

Мовлення оновленого MTV Russia у HD-стандарті розпочнеться 1 жовтня. У сітку трансляцій будуть включені програми як російського виробництва, так і глобального MTV, перекладені російською мовою, а також музичні програми, відеокліпи російських і світових виконавців, міжнародні відеопрем’єри і концерти.

Крім цього, MTV планує провести конкурс, переможець якого стане новим ведучим і «обличчям» MTV Russia, а також запустить новий канал.

1 червня розпочне роботу новий сайт MTV Russia. На сайті буде розміщено інформацію про програми глобального MTV, котрі глядачі зможуть побачити на оновленому каналі, а також додатковий веб-контент для шанувальників, включно з новинами та конкурсами. Також MTV Russia має намір активно просувати свій бренд у соціальних медіа.

«Отримання повного редакційного і операційного контролю над MTV допоможе нам посилити присутність бренду MTV на російському ринку, який є пріоритетним для Viacom, – заявив виконавчий віце-президент VIMN UK Девід Лінн (David Lynn). – Оновлений MTV Росія буде набагато більшою мірою орієнтований на глобальний MTV, пропонуючи російської аудиторії всі переваги бренду MTV, які користується такою великою популярністю у молоді інших країн».

За даними нещодавніх опитувань VIMN The Next Normal і Comedy Across Borders: 90% росіян віком від 18 дo 34 років заявляють, що люблять дивитися телевізійні програми виробництва США, 75% – виробництва Великобританії; 87% росіян покоління «нульових» цікаво дізнаватися глобальні, світові новини; 58% росіян віком від 18 до 34 років люблять музичні телевізійні програми, 38% – люблять реаліті-шоу; 54% молодих людей віком від 15 дo 30 років після перегляду телевізійних шоу заходять в інтернет для отримання додаткової інформації, або обговорення побаченого.

Після запуску оновленого MTV Russia кількість власних каналів VIMN і тих, що перебувають в управлінні VIMN, у Росії збільшиться до 11 (канали груп Nickelodeon, MTV, VH1). Канали транслюються в кабельних мережах і через супутник.

З 1 червня MTV Russia після 15 років роботи припиняє мовлення, оскільки його власник, російський холдинг «Профмедіа», вирішив не продовжувати контракт з Viacom на використання бренду і контенту каналу MTV. На частоті MTV Russia з 1 червня буде запущений розважальний канал «Пятница».

В Україні MTV Ukraine також припиняє існування 1 червня. Власник каналу, Inter Media Group, після завершення за згодою сторін терміну дії ліцензійної угоди переформатовує MTV Ukraine на молодіжний музичний розважальний канал Zoom. Viacom тим часом шукає нові можливості для бренду MTV в Україні.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Фото: Phat Friend.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду