У Росії в першому читанні ухвалили заборону реклами секс-послуг в ЗМІ

00:00,
2 Липня 2013
1156

У Росії в першому читанні ухвалили заборону реклами секс-послуг в ЗМІ

00:00,
2 Липня 2013
1156
У Росії в першому читанні ухвалили заборону реклами секс-послуг в ЗМІ
Держдума РФ ухвалила 2 липня в першому читанні законопроект про заборону на публікацію в ЗМІ реклами секс-послуг. Про це повідомляє РІА «Новости».

Законопроектом передбачено штрафи за публікацію подібних оголошень: 2,5-5 тис. російських рублів для громадян, 5-10 тис. для посадових осіб, 10-100 тис. для юридичних осіб.

Забороняється будь-яка реклама секс-послуг  в тому числі якщо подібні послуги подаються як «організація дозвілля», «масаж», «сауна», «оренда апартаментів» і т.п.

Законопроект, як повідомляло, зокрема, агентство «ИТАР-ТАСС», було внесено в Держдуму РФ у квітні 2013 року депутатами від «Единой России».

Заступник секретаря Генради «Единой России», віце-спікер Держдуми Сергій Желєзняк відзначав, що обмеження на рекламу проституції в ЗМІ вже закріплені законодавством окремих регіонів (Чуваська республіка, Астраханська, Білгородська, Волгоградська, Калінінградська, Тюменська області), а законопроект дозволить вивести цю ініціативу на загальнодержавний рівень.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Фото: Mexboy.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду