Скандинавський сайт знайомств вибачився за рекламу з покійним Лехом Качинським

00:00,
29 Серпня 2013
1630

Скандинавський сайт знайомств вибачився за рекламу з покійним Лехом Качинським

00:00,
29 Серпня 2013
1630
Скандинавський сайт знайомств вибачився за рекламу з покійним Лехом Качинським
Скандинаський сайт знайомств Victoria Milan вибачився за розміщення у Варшаві рекламних білбордів з фотографією покійного президента Польщі Леха Качинського. Про це 28 серпня повідомляє Associated Press.

Голова Victoria Milan Зігурд Ведаль (Sigurd Vedal) пояснив, що головними героями жартівливої рекламної кампанії повинен був стати брат-близнюк Леха Качинського Ярослав і кіт.

Ярослав Качинський не одружений і відомий тим, що любить котів: саме над цим хотіли пожартувати в Victoria Milan, пояснив Ведаль.

Білборди з’явилися на вулицях Варшави в понеділок, 26 серпня. Опублікована на них фотографія Леха Качинського, котрий в 2010 році загинув в авіакатастрофі, викликала хвилю критики з боку поляків і місцевих ЗМІ.

В розмові з Associated Press Зігурд Ведаль пояснив помилку рекламної служби Victoria Milan тим, що політики-близнюки «дуже схожі».

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Фото: Super Express.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду