«Університет журналістської майстерності» оголосив набір у модуль на тему ВІЛ/СНІДу

00:00,
15 Жовтня 2013
1092

«Університет журналістської майстерності» оголосив набір у модуль на тему ВІЛ/СНІДу

00:00,
15 Жовтня 2013
1092
«Університет журналістської майстерності» оголосив набір у модуль на тему ВІЛ/СНІДу
Українська асоціація видавців періодичної преси (УАВПП) оголосила набір навчальної групи на 8-й модуль «Університету Журналістської Майстерності». Тематика модуля – підвищення професіоналізму у висвітленні СНІДу як хвороби, як суспільного явища, а також лікування, життя зі СНІДом та боротьби з ним.

До участі запрошують журналістів, які активно пишуть про СНІД, або мають бажання та чіткий план щодо висвітлення даної тематики.

Навчання у модулі заплановано на 21-22 листопада 2013 року, тобто напередодні Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом, який відзначають 1 грудня.

У програмі навчання заплановані наступні зустрічі: з особою, яка живе зі СНІДом і яка розкаже, з чим доводиться стикатись такій людині і як на це реагує суспільство; з лікарем, який поділиться корисною для журналіста інформацією; з фахівцем, який зверне увагу на важливі юридичні обмеження та можливості, що має знати та використовувати у своїй роботі журналіст. Розширену програму та місце проведення навчального модуля буде оголошено додатково.

Правила участі у модулі передбачають, що загальна кількість слухачів у групі – 20 осіб. Від одного видання можлива участь лише одного представника. Навчання в «Університеті Журналістської Майстерності» - безкоштовне. Організатор бере на себе усі витрати з організації навчального модулю, харчування та проживання учасників з інших міст України, аніж Київ, а також компенсує учасникам вартість проїзду до Києва та назад.

Відбір претендентів на участь у модулі здійснюється на конкурсних засадах. Документи необхідно подати до 4 листопада. Інформацію про перелік документів та контактних осіб можна знайти на сайті УАВПП.

Результати конкурсного відбору та список переможців буде оголошено 18 листопада на порталі УАВПП.

Навчальна програма реалізовується за сприяння Фонду Олени Пінчук «АНТИСНІД».

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
iamericas.org
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду