У Криму не проти створити Кремнієву долину

00:00,
29 Жовтня 2013
1069

У Криму не проти створити Кремнієву долину

00:00,
29 Жовтня 2013
1069
У Криму не проти створити Кремнієву долину
"Чи стане Крим Кремнієвою долиною?" - прес-конференція із такою назвою відкрила сьогодні  «Тиждень IT у Севастополі і Криму».

«Тиждень ІТ» триватиме з 29 жовтня по 1 листопада у Севастополі та Сімферополі.

Основні цілі «Тижня» - створення умов для розвитку IT стартапів, підвищення престижності професій в IT сфері серед майбутніх абітурієнтів і студентів та інформування ділових кіл України про потенціал IT галузі у Криму і Севастополі.

У рамках «Тижня» також відбудеться засідання неформального Клубу IТ лідерів, презентація Програми підтримки українського IT експорту і заключний семінар по створенню IT Кластера «Крим».

Крім того, у рамках семінарів та майстер-класів компанії-учасниці проведуть ярмарок вакансій з метою залучення молодих фахівців.

Спікерами на заходах «Тижня ІТ» витупають топ-менеджери IT компаній, представники Таврійського національного університету ім. В.І. Вернадського, Севастопольського національного технічного університету, європейські експерти та технічні консультанти.

Організатори заходу - проект ЄС «Залучення прямих іноземних інвестицій в Севастополь», Севастопольська міська державна адміністрація, IT Кластер Крим та Севастопольський регіональний центр з інвестицій та розвитку Державного агентства з інвестицій та управління національними проектами України.

Детальніше про графік «Тижня ІТ» можна дізнатися за посиланням.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
ko.com.ua
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду