Інформаційну війну Кремля проти України активно висвітлює американський експерт Джоел Хардінг

00:00,
3 Березня 2014
3159

Інформаційну війну Кремля проти України активно висвітлює американський експерт Джоел Хардінг

00:00,
3 Березня 2014
3159
Інформаційну війну Кремля проти України активно висвітлює американський експерт Джоел Хардінг
Експерт з інформаційної стратегії Джоел Хардінг (Joel Harding) веде блог To inform is to influence, що присвячений інформаційним операціям, публічній дипломатії, кібер-безпеці та іншим пов’язаним питанням. Зараз ресурс активно висвітлює питання російсько-українського конфлікту, зокрема спростовує кремлівську пропаганду.

Серед останніх новин – аналіз повідомлення у ЖЖ про прибуття на територію України трьохсот співробітників американської військової компанії Xe Services LLC (колишня Blackwater USA), а також слів Путіна про намагання Заходу спровокувати геноцид українського народу.

Користувачі Facebook активно поширюють одне із повідомлень блогу, що розвінчує брехню на російському телеканалі. 1 березня телекомпанія «ОРТ» повідомила про 140 тисяч біженців з України на кордоні з Росією, проілюструвавши свої слова картинкою черги на кордоні з Польщею.  Зображення у блозі опублікували із коментарем: «No Words are necessary» («Ніякі слова не потрібні»).

Як повідомляється в описі блогу To inform is to influence, тут публікуються науково-обгрунтовані думки щодо інформаційних операцій, стратегічних комунікацій, маркетингу, реклами , соціальних медіа , електронної війни, обману, кібер-безпеки.

Його автор Джоел Хардінг є радником та консультантом з інформаційних операцій, стратегічної комунікації та кібервійн. Був офіцером розвідки Cполучених Штатів Америки. Впродовж останніх 35 років працює над питаннями національної безпеки.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
toinformistoinfluence.com
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду