Телеканал «Дождь» зібрав коштів на 51 день ефіру

00:00,
1 Квітня 2014
1495

Телеканал «Дождь» зібрав коштів на 51 день ефіру

00:00,
1 Квітня 2014
1495
Телеканал «Дождь» зібрав коштів на 51 день ефіру
Російський телеканал «Дождь» завдяки своїм глядачам може на деякий час продовжити мовлення. За підсумками тижневого марафону на підтримку телеканалу вдалося зібрати суму, що забезпечить 51 день ефіру. Про це свідчить банер на головній сторінці сайту телеканалу, а також повідомляє у своєму блозі гендиректора Наталі Сіндєєвої.

Під час тижневої акції глядачі купували передплату. Можна було також купити рекламу, переказати кошти. Збір коштів триває. Наразі зібрано близько 40 мільйонів рублів. Підтримало телекомпанію понад 20 тисяч глядачів.

«Це не означає, що ми складемо руки і будемо чекати, коли ці два місяці спливуть, – пише у своєму блозі гендиректор телеканалу Наталія Сіндєєва. – Ми будемо з новою енергією працювати, робити те, у що і ми, і глядачі «Дождя» так вірять, і будемо боротися за те, щоб незалежне телебачення продовжувало існувати».

Раніше Наталія Сіндєєва заявляла, що телеканал може припинити своє існування найближчими місяцями і врятує його лише «диво».

Нагадаємо, що наприкінці січня розпочалося масове відключення телеканалу «Дождь» із кабельних пакетів. Це відбувалося під приводом відсутності контракту або ж пояснювалося неетичним опитуванням про блокадний Ленінград в ефірі каналу.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
tvrain.ru
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду