В інтернеті з’явився ресурс пошуку житла для дівчат, які тікають з «бендерівської України»

00:00,
16 Квітня 2014
1761

В інтернеті з’явився ресурс пошуку житла для дівчат, які тікають з «бендерівської України»

00:00,
16 Квітня 2014
1761
В інтернеті з’явився ресурс пошуку житла для дівчат, які тікають з «бендерівської України»
Засновники однієї із найпопулярніших спільнот у «ВКонтакте» MDK запустили інтернет-сайт пошуку знайомств та житла, що розрахований на українок, які хочуть покинути «бендерівську Україну» та оселитися в Росії.

Пропозиція до чоловіків із РФ звучить таким чином: «Ти живеш сам у великій квартирі, яка дісталася тобі від бабусі? Посели до себе прекрасну дівчину із України. Вона вміє гарно готувати борщі, а ще може допомагати із прибиранням».

 

 

Видання TJournal опублікувало чоловічий варіант анкети. В ньому серед способів платні за проживання зазначені також інтимні послуги.

 

 

 

На сайті зазначено, що вже 17 українок таким чином знайшли собі житло у Росії. Разом з тим при спробі зареєструватися, користувач бачить повідомлення, що реєстрація буде доступна завтра вранці.

 

 

ВК-спільнота MDK є однією з найпопулярніших у соціальній мережі. Кількість її підписників становить більше 4,7 мільйона осіб, а місячна аудиторія - 12 мільйонів. Тема більшості повідомлень — демотиватори та картинки на буденні теми. Спільноту неодноразово звинувачували в екстремізмі та ксенофобії.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
ukrainetohome.com
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду