Телеканал «Дождь» може припинити роботу 20 червня

Телеканал «Дождь» може припинити роботу 20 червня

00:00,
4 Червня 2014
1364

Телеканал «Дождь» може припинити роботу 20 червня

00:00,
4 Червня 2014
1364
Телеканал «Дождь» може припинити роботу 20 червня
Телеканал «Дождь» може припинити роботу 20 червня
Інвестор російського телеканалу «Дождь» Олександр Винокуров передбачає, що його видання може закритися 20 червня.  Про це він розповів виданню «Інтерфакс».

Саме 20 червня закінчується термін оренди приміщення, де працює телеканал, а його власник відмовляється його продовжувати. Знайти нове приміщення для каналу не вдалося.

«Вихід поки не знайшли. Відстрочку нам поки теж не дали. Ми, взагалі-то, чекаємо , що орендодавцю просто дозволять продовжити з нами договір», - сказав Винокуров.

За словами Олександра Винокурова переїжджати телеканалові нікуди, оскільки з іншими можливими приміщеннями також виникли труднощі. Він також зазначив, що канал, напевно, доведеться закрити, якщо орендодавець не піде їм на зустріч. Інвестор пояснив, що на підготовку нового приміщення для потреб телеканалу потрібно від восьми місяців до одного року.

Нагадаємо, що наприкінці січня розпочалося масове відключення телеканалу «Дождь» із кабельних пакетів. Це відбувалося під приводом відсутності контракту або ж пояснювалося неетичним опитуванням про блокадний Ленінград в ефірі каналу.

Наприкінці березня генеральний директор телеканалу «Дождь» Наталя Сіндєєва інтерв’ю порталу «Сноб» сказала, що врятувати життя її компанії може лише «диво».

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
liveinternet.ru/users/feldsparta4
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду