Телеканал «Дождь» відновив мовлення через супутник

Телеканал «Дождь» відновив мовлення через супутник

00:00,
16 Червня 2014
2006

Телеканал «Дождь» відновив мовлення через супутник

00:00,
16 Червня 2014
2006
Телеканал «Дождь» відновив мовлення через супутник
Телеканал «Дождь» відновив мовлення через супутник
Російський телеканал «Дождь» від сьогодні знову доступний до перегляду на території Європи через супутник. Про це повідомляє офіційний сайт телеканалу. 

«Дождь» повідомляє, що перші 1-2 місяці його сигнал буде доступний у відкритому доступі. Його зможуть через супутник Astra 4А дивитися абоненти усіх супутникових операторів на території європейської частини РФ. Щоправда для цього, як ідеться у повідомленні, необхідно трохи перелаштувати обладнання.

Станом на сьогодні, телеканал «Дождь» доступний для перегляду через два супутники – Ямал300К та Astra 4А.

Нагадаємо, що наприкінці січня розпочалося масове відключення телеканалу «Дождь» із кабельних та супутникових пакетів. Це відбувалося під приводом відсутності контракту або ж пояснювалося неетичним опитуванням про блокадний Ленінград в ефірі каналу. Тоді глядачів запитали, чи потрібно було здати Ленінград, щоб зберегти сотні тисяч життів. Широка російська громадськість таке запитання різко засудила, назвавши провокаційним та неетичним.

Наприкінці березня генеральний директор телеканалу «Дождь» Наталя Сіндєєва інтерв’ю порталу «Сноб» сказала, що врятувати життя її компанії може лише «диво». А зовсім нещодавно інвестор телеканалу Олександр Винокуров висловився, що його видання може закритися 20 червня через проблеми із орендою приміщення.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
obob.tv
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду