Mail Online перегнав The Huffington Post і став другим за популярністю в світі

00:00,
19 Квітня 2011
1447

Mail Online перегнав The Huffington Post і став другим за популярністю в світі

00:00,
19 Квітня 2011
1447
Mail Online перегнав The Huffington Post і став другим за популярністю в світі
Сайт британської газети поступається лише онлайн-представництву The New York Times.

Британський сайт MailOnline.com, що належить корпорації Associated Newspapers, у березні вийшов на друге місце у світі за популярністю серед новинних інтернет-видань. Тепер сайт, асоційований із британським таблоїдом Daily Mail, поступається лише сайтові американської The New York Times, повідомляє The Guardian.

 

Згідно з даними comScore, у березні кількість унікальних відвідувачів Mail Online зросла на 27% - до 39,6 мільйона. Тим часом показник американського сайту The Huffington Post, чия аудиторія також зросла, але лише на 20%, становив 38,4 мільйона відвідувачів. На четвертому місці – мережа сайтів американської видавничої компанії The Tribune з 34,6 мільйона відвідувачів, на п’ятому - Guardian.co.uk (30,9 млн).

 

Остання, як ми вже повідомляли, переносить частину своєї редакції до США, сподіваючись примножити свою восьмимільйонну американську аудиторію. Лідерство Mail Online певною мірою пояснює логіку цього рішення. Попри те, що Mail Online є британським виданням, він робить наголос на висвітленні американських подій, тому особливо бурхливе зростання аудиторії відбувається саме в США, де мешкає найбільша англомовна аудиторія світу. Associated Newspapers набирає персонал у Штатах, щоб посилити американську складову сайту та використати цю тенденцію. Втім, до показника сайту Nytimes.com – безперечного лідера сегменту – британцям іще далеко. Протягом лютого аудиторія онлайн-представництва The New York Times зросла на 41% і сягнула 62 мільйонів унікальних відвідувачів.

 

Утім, показники nytimes.com, імовірно, знизяться через платний доступ (paywall), запроваджений газетою 28 березня. За попередніми даними, у перший тиждень трафік сайту знизився на 10-15 відсотків – не так багато, щоб загрожувати лідерству, але відчутно. Зважаючи на те, що в цей період діяла 50-відсоткова знижка на доступ, можна передбачати й подальше зниження трафіку.

 

«Медіаграмотність» 

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду