Facebook створила нову функцію для приховування постів, які дратують

За допомогою цієї функції можна приховати пости від обраного користувача, сторінки чи групи на 30 днів. Як пояснюють в компанії, виявилося, що багатьох користувачів дратують безкінечні фото котів або знімки з чужих відпусток. Для того, аби не бачити контент, який дратує, не обов’язково приховувати усі публікації користувачів або відписуватися від сторінки назавжди - їх можна «приспати». При цьому ніхто з користувачів не знатиме, що їх пости хтось вирішив приховати.

Сповіщення приходитиме лише тоді, коли 30 днів дії функції «Snooze» скоро мають скінчитися. Відмінити «Snooze» можна в будь-який момент.

В Facebook  також нагадали, що користувачам доступні й інші функції, які дозволяють їм керувати стрічкою новин: відписатися від сторінок, бачити від них менше постів, бачити їх пости на початку стрічки та поскаржитися.

Як писав MediaSapiens, соціальна мережа Facebook додала альтернативну стрічку новин «Цікаве», де пропонує топ публікацій, підібраних для перегляду кожного користувача.

comments powered by Disqus