Facebook вводить сповіщення про публікацію нових фото користувачів, на яких вони не позначені

pymnts.com

Тепер Facebook надсилатиме сповіщення про те, що хтось виклав фотографію з користувачем, навіть якщо його на цій світлині не позначили. Раніше алгоритм лише пропонував позначати друзів під час публікації знімків.

Отримавши сповіщення, людина зможе вирішити, чи вона хоче, аби її позначили на фото, або відмовитися від цього.

На роботу функції можуть впливати налаштування приватності для особистих профілів: якщо знімок викладає користувач, який закрив свою сторінку або альбом для сторонніх людей, сповіщення про фото не буде надходити.

 

Сповіщення про фото в мобільній версії Facebook.

Крім того, функція розпізнавання обличчя буде попереджувати користувачів, якщо хтось поставив їх фото на аватарку. Таким чином Facebook хоче боротися зі створенням підроблених профілів.

Система буде створювати й тексти на основі фотографій. Ця функція націлена на користувачів із дуже поганим зором або незрячих, які не можуть побачити фото, але зможуть послухати його опис на смартфоні.

За бажанням, користувачі можуть взагалі відключити розпізнавання обличчя.  

comments powered by Disqus